lördag 14 augusti 2010

Busiga Snöstorm


Det är inte bara Morris som har varit busig i sommar, även Snöstorm kan vara lurig.

Denna sommar är den 6:e som vi har vår sommarstuga. Snöstorm har därmed varit här 6 somrar. I 6 år har vi gått ut och gått med henne, då vi alltid använder ”huvudentrén” (låter som om vi har en massa entréer till vår 36 kvadratsstora stuga, men vi har även en verandadörr). Verandaingången användes enbart av tvåfotingar.

Så när man går till hallen så tror katterna, speciellt Snöstorm, att det är dags att gå ut. Även om det inte är rätt tid på dagen, hon hoppas väl. Vilket gör att man helst inte vill gå dit i onödan, eftersom man då ger henne falska förhoppningar. Men det är i hallen som vi har spegeln. Vilket kan förklara varför vi ser ut som vi gör under sommaren… (hemma i stan har vi däremot inget att skylla på…).

Busigt värre
Denna sommar – för första gången någonsin på 6 år – så smiter Snöstorm ut genom verandadörren! Och det gör hon två gånger dessutom!

Snöstorm kanske trodde att just denna dag, på 6 år, så är det okej att gå ut genom verandadörren. Hmmm. Men det är som jag alltid har sagt: Sådan far sådan dotter. Sambon smiter nämligen alltsom oftast ut genom verandadörren…

3 kommentarer:

Heidi.Kattfamiljen sa...

Hihi så sött skrivet :-)
Antar att hon inte tsack iväg långt i alla fall.

Karin sa...

Tack! Va gullig du är!

Nä, hon hann inte så långt. Vi lyckades fånga in henne rätt snabbt båda gångerna. Jag tror det var dagarna efter varann hon smet ut faktiskt, eller nästintill i alla fall. Hon kanske hade span på en mus :-).

Kram Karin

Dhurata sa...

Hahahaha lilla busfröken!!
Så söt hon är på bilderna!