lördag 8 maj 2010

Morris vill bada?

Eller är han törstig...?




Eller är han bara nyfiken på vad vi egentligen gör där på den dära stolen stup i ett...?


9 kommentarer:

Dhurata sa...

Hihihihi så söt han e!Min Alissa är också likadan, hon sitter på "spolknappen" & fattar inte sen hur kommer det där vattnet ut, & trycker hon på knappen igen & så kommer det vatten igen, hahaha så kan hon hålla på hela dagarna!
Morris & Alissa verkar så lika med sin bussighet!

Heidi.Kattfamiljen sa...

Haha va söt han :-) toaletter är ju roliga. Precis som Dhurata skriver att Alissa råkat trycka på spolknappen har Hugo gjort här också. Jag och sambon var i samma rum och hel plötsligt spolar nån på toan liksom ;-)

Karin sa...

Hahahaha, va roliga era är! Ni måste ha blivit paffa när det helt plötsligt spolade & ingen var där. Det kanske egentligen var ett spöke...?

Vi har den gamla typen av toa, så man kan inte trycka på knappen. Kanske tur (annars hade väl vattenförbrukningen skenat iväg)?

Jag och Morris låg och vilade tillsammans i dag på eftermiddagen. Då började sambon och duscha. Och jäklar vilken fart Morris fick. Han störtade in i badrummet för att spana. Nä, inte på sambon utan på vattnet. Det rinner ju så spännande...

Sooz Photography sa...

Aw så söta bilder! En av mina katter brukar använda toaletten för sina behov (nr 1 i alla fall ^) och det ser väldigt kul och gulligt ut.

sv: Min favorit i Modern Family är Cameron, alltså den storväxte mannen i gay-familjen. Samma som dig då :) Han är så hemskt rolig!

Dhurata sa...

Hihihi det är underligt det där att de gillar att titta & vara med i duschen men inte duscha själva.

Ja det var ju tur det att datorn funkade ändå fast det var iof mitt eget fel också att jag lämnade glaset med vatten bredvid datorn :)
Alissa är ju sån, hon älskar att leka med vatten speciellt vatten i glas, då är det extra roligt.

Siv sa...

Hej Karin!

Världen är VÄLDIGT liten - jag trillade in på din blogg och njöt av ord och kattbilder och så... men vänta nu, den där sambon? Det är ju Andreas, en av mina absolut trevligaste arbetskamrater. Kul att se bilder på nya buskatten, det har varit kul att jämföra erfarenheter eftersom vår gamla katthona OCKSÅ har fått en ny "brorsa" som är i vildaste tonåren (han är 6 månader nu).

Bokmärker din blogg, skrivkunniga människor som gilla katter är guld värda i favoritlistan ;)

Karin sa...

Hejsan,

Ursäkta att jag inte har varit in och svarat, varken här eller på era bloggar! Jag har inte varit "bloggig" på flera veckor, men det vänder nog snart.

Sv. Sooz: Hahahaha! Va roligt att din kisse verkligen kan gå på toan. Är det Lucas? Va fin han är (i och för sig har han ju fördel av att fottas av en suverän fotograf).

Sv. Dhurata: Våra små missar dricker ur vattenglas som står i fönstret. Är hur poppis som helst.

Sv. Siv: Hahahaha - nej, va roligt! Och va kul att du hittade hit! Hur funkar dina katter ihop? Du kanske har lite tips?

Undrar om Andreas nu vågar vara lika exponerad i fortsättningen... Äh, han har inget val...
Han skrattade gott åt att du hittade hit, jag menar det finns ju nååågra bloggar till där ute att välja på.
Hoppas du kommer tillbaka!

Kram Karin

Siv sa...

De fungerar jättebra, vilket är skönt eftersom hon har varit MINST sagt - öhm - "bestämd" mot andra katter i det förflutna. Han var bara tolv veckor när han kom och var faktiskt superkaxig (TROTS att han skulle vara såååå försiktig och tillbakadragen enligt jourhemsmatte) så liten han var, så jag tror att hon blev så paff att hon bara accepterade honom rakt av. De skojbråkar massor så tussarna ryker, men mest har se skoj och gosar. Min gamla tjocka kattant är en helt ny människ... förlåt, KATT nu. Hon har nog t o m tappat några gram ;)

Karin sa...

Åh, det låter ju kanon! Snöstorm är fortfarande fånig, hon morrar fast Morris inte gör något. Ungefär som en varning: Våga inte ens tänka tanken. Typ.

Nu har du blivit ett inlägg här på bloggen. Bara så du vet...

Kram Karin