söndag 20 juni 2010

Bröllopsfirande


I går var det ju det stora bröllopet, eller nja, rättare sagt det ganska stora bröllopet. Vi tänker ju inte gifta oss förrän nästa år (om vi bara lyckas hitta nån lokal). Nej, det var ju kronprinsessan som vigde sig.

Och det tyckte vi att vi kunde hänga på och fira. Allt som ger en ursäkt att dricka mousserande, ska självfallet anammas.

Så det gjorde vi. Vi drack mousserande vin och åt snittar samt chokladdoppade jordgubbar. Riktigt lyxigt och smarrigt. Vi satt på altanen och hade tagit ut TV:n, så att vi kunde vara delaktiga i firandet. Nästan så att vi själva var med på festen. Dessutom hade jag tagit på mig en nyinköpt sommarklänning. Men tiaran skippade jag...

3 kommentarer:

Modekatt sa...

Lyxigt!!
Det var et väldigt vackert bröllop!
Kramis

Heidi.Kattfamiljen sa...

Det där såg väll smarrigt ut :-)
Hoppas du haft en härlig midsommar? och att du mår fint?

Sv:
Ja det är så tråkigt att samhällets syn är så att män skall vara så macho. Mycket härligare med män som visar känslor och vågar vara mjuka. Härligt att höra att din sambo precis som min och Dhuratas vågar mysa med katterna och vara en riktigt kattpappa.

Med mig blir det bättre och bättre. Sjukgympa och sjukgympa för att hitta musklerna i benet igen.

Kram kram

Karin sa...

Det var riktigt gott. Och vi kikade på bröllopet även för att få lite tips... Vi planerar nämligen att gifta oss nästa år. Så nu vet vi hur många poliser & militärer vi behöver för att hålla folkmassan borta, och hur långt släpet bör vara samt höjden på tårtan...

Heidi, va skönt att du blir bättre!

Vi hade en lugn och skön midsommar, med katterna. Om det handlar det nya inlägget om.

Kram!