fredag 10 juli 2009

Vilken tur!!


Bilen är fixad! Japp, helt otroligt! Det visade sig att motorn var hel och fin (ja, så fin en oputsad motor kan vara). Problemet var istället att kamremmen hade hoppat snett. Det medförde att motorn hackade sig fram. Så vi kan hämta den redan i dag. Och det kostar bara 1 000 riksdaler. Vi trodde väl att det skulle gå på över 10 000. Ja, ibland har man tur.

Nu kanske man kan tycka att detta fel kunde ha åtgärdats redan i Skåne, så hade vi sluppit den långa trailer-färden. Men då hade vi missat tennisen.

Tennisen?, undrar ni. Jo, Andreas far var ju så snäll och hjälpte oss med hela bilen-på-släp-historien. Och när han var här, så fick han testa på vårt nya Nintendo Wii. Eftersom han spelar både golf och bowling in real life, så var dessa sporter givetvis givna. Men så tyckte jag att tennis måste han också testa på (min favoritwiisport). Det var en höjdare! Jäklar vad han garvade. Och vi med.

Han berättade att efter att han hade kommit hem kunde han helt plötsligt börja småfnissa. Just pga tennisen. Så utan bilhistorien, hade det vi missat tennisen.

Inga kommentarer: