tisdag 27 oktober 2009

Pensionärsvarning

Man har ju oftast en uppfattning om hur man är och hur man lär agera i vissa situationer. Själv var jag övertygad om att jag givetvis skulle göra utflykter och se och uppleva saker på utlandssemestern. Tills vi var iväg förra året till Kanarieöarna och använda hyrbilen två halvdagar fast vi hade bilen hela veckan...

Och nu har det hänt igen. Och denna gång är det riktig pensionärsvarning. Vi har nämligen bokat samma semestermål i år igen. Och inte bara samma ö. Utan även samma lilla by. Och inte bara samma lilla by. Utan även samma hotell.

Japp, så även i år ska vi njuta av Vings koncept SunPrime Resorts – semester för vuxna. Om ni spanar in bilderna på SunPrime Resorts Playa del Cura samt lägger till att det serveras gratis Cava (spanskt mousserande vin) till frukost (+ att en av världens bästa reseförsäljare jobbar där), så förstår ni varför vi återvänder.

(Eftersom vuxengränsen går vid 12 levnadsår, så kan jag ta med sambon…)

Ja, visst är det är kul att se lite nya miljöer då och då…? Säger vi som varje sommar tillbringar flera veckor i samma sommarstuga och ska alltså iväg i år igen till samma ställe som sist…. Fast denna gång kanske vi åker iväg på utflykt två heldagar…


En till pensionärsvarning – Bokade resan tidigt
Vi bokade fasktiskt denna resa för ett halvår sedan. Det är ju helt sjukt tidigt. Vem kan veta vad man gör så långt fram i tiden? Ja, jag och sambon har vetat det ett tag. Det visade sig dessutom att vi tog de två sista flygstolarna på den flighten. Det bevisar alltså att det finns ännu galnare galningar än oss… (svårt att tro…)

Inga kommentarer: