torsdag 4 mars 2010

Kattbilder

Eftersom jag är sjuk orkar jag inte göra ettvanligt inlägg. Istället piggar jag upp mig själv med lite bilder på kissarna.














6 kommentarer:

Karin sa...

Morris är söt. Ligger i mitt knä/på tangentbordet när jag sitter här. Och följde med när jag var tvungen att springa till toan pga illamående.

Heidi.kattfamiljen sa...

Härliga bilder på dina pälsklingar :)
Krya på dig! Är det kräkis du fått?

Karin sa...

Pälsklingar - det gillade jag!
Tack! Det var långdragen migrän. Är halvskapligt nu.
Är du frisk nu? Har ni fyttat in?
Kram Karin

Dhurata sa...

Så fiiinna!! Speciellt på en bild där de bildar ett hjärta där :)
Skönt att du mår bättre nu!Migrän e det värsta jag vet!Usch.

Nej vi har inte flyttat än börjar göra det lite smått i morgon :)
& ang den där boken så tyckte jag också likadant. Den var jättebra ang katthistorian & andra tips men det var för mycket om 100 olika kattraser. Visst är det kul att se bilder & intressant veta ungefär vad för sorts kattraser det finns men jag älskar alla katter oavsett ras!!
Må så gott!Kramis

Dhurata sa...

Åh han är grymt bra Andreas Jonsson. Vad kul:))Ladies night är alltid bäst :))

Heidi.kattfamiljen sa...

Va roligt att du gillar mina visitkort :)

Oftast så duschar man nog katten men sen finns det ju katter som gillar att bada så dom kanske tar ett bad i badkaret ;)

Beklagar sorgen med Simba :( Förstår vad ni har gått igenom.

Ang Snöstorm och Morris då. Som du beskriver det så verkar dom faktiskt gilla varandra eftersom dom myser och tvättar varandra men jag tycker det låter som att Snöstorm kanske upplever honom som väldigt vild när han leker och därför säger ifrån. Hon är ju ändå en äldre dam och vill kanske inte bli jagad av en ungtupp ;)
Tror nog att det kan hjälpa när han blir kastrerad, det är väll hög tid nu? Kastrater blir ju lugnare och om han nu uppvaktar henne så slipper hon ju det vilket hon förmodligen INTE gillar om hon är kastrerad också? Men jag tycker nog ni skall fortsätta aktivera dom som ni gör. En människa per katt. Morris behöver nog rejält med aktivitet så slipper han va på Snöstorm och busa om hon inte vill.