fredag 9 juli 2010

Kostnaden + hjälp & stöd

Jag har fått frågor om vem som egentligen ska betala skadorna på vår bil. Någon försäkring på bilen gäller inte (men vi har en för personskador både för sambon och om han skadar en annan). Och man betalar skadorna på sin egna bil. Annars skulle det nog bli knepiga situationer om vem som är ansvarig för vad.


Tanken nu är att byta dörren (förhoppningsvis får sambon hjälp av en väldigt schysst kompis, trots att han nyligen blev far). Utbankning av plåt och omlackering får vänta till efter sommaren. Så vi kommer att glida fram i en röd cab med svart dörr. Vad gör man inte för att sticka ut...?


Sambon har dessutom väldigt snälla race-kompisar. De tyckte synd om honom, eftersom han inte hade något med fighten att göra. Dessutom är race-bilen = vår bruksbil. Så de samlade ihop en slant. Tur att jag har en sån trevlig sambo att folk ställer upp och hjälper honom.



Dessutom får vi hjälp av snälla föräldrar. Min mor & far, som bor här i stan, ska låna ut sin ena bil till oss medan sambon fixar med dörren.


Stort TACK till er alla som hjälper oss! Det betyder mycket.

Inga kommentarer: