fredag 28 november 2008

Weight loss


Som en del av er har läst här på bloggen, så ska Simba (vår ena katt) gå ner i vikt. På fyra månader ska han tappa 1,5 kg, vilket motsvarar 25% av hans kroppsvikt (matteövning: Hur mycket vägde han när bantningskuren startade?...). Han får enbart äta burkmat, men han måste äta rätt mycket av den varan. Så det är ingen vanlig bantningskur. Vi kallar den här helt enkelt för ”Burkmatsdieten”.

Och denna Burkmatsdiet verkar vara framgångsrik. Vi har dock, precis som man ska vid viktminskning, kompletterat dieten med motion. Vi flyttar honom från soffan så att han måste röra sig lite, vi jagar honom i lägenheten, vi går själva runt så att han promenerar med (han är mycket sällskapssjuk) och försöker få honom att hoppa upp till olika höjder. Han är för tillfället lite för loj för att leka aktivt (vilket vi tror beror på hans övervikt).

Men tillbaka till Burkmatsdietens positiva effekter. Efter enbart två veckor har Simba gått ner 4hg, vilket motsvarar (och här var jag tvungen att ta fram miniräknaren, jag var ändå ut i går och drack öl) 6,7%. För en 70-kilosmänniska motsvarar det 4,7 kg. Med andra ord, om DU testar Burkmatsdieten™ kan DU gå ner 4,3-5,3 kg (beroende på vad du väger i dag) på enbart två (2) veckor!

MEN, det är inte vilken burkmat som helst som funkar när det gäller Burkmatsdieten™. För en nätt summa pengar ska jag berätta hur Burkmatsdieten™ fungerar i detalj. Så du som känner att Beach 2009 inte ska bli lika generande som Beach 2008 – tveka inte! Hör av dig till mig, och snart är du lika smal som ett skelett. Mejla redan idag för att påbörja den fantastiska och framgångsrika Burkmatsdieten™ (du får då en viktkurva på köpet)!

karin_eckemark(at)hotmail.com

Finstilt
Inget ansvar tas för Burkmatsdieten™ eventuella biverkningar.
Eventuella biverkningar: Utväxt av morrhår, pälsliknande hud, utväxande av svans, benägenhet att jama och kurra, ökat sömnbehov, bedårande ögon, bli familjens lilla älskling.

Inga kommentarer: