tisdag 12 juli 2011

Har sålt vår bil


Som tradition så brukar vi åka ner till Skåne i början av juli för att sambon ska tävla på bana med vår bil. Som tradition så brukar den paja.

  1. Första året gick motorn sönder så vi fick ta den på släp upp till Västerås.
  2. Andra året så blev sambon (alla fall ena sidan av bilen) överkörd. Den andra bilen tog backspegeln, sidorutan samt knycklade till dörren så att den inte gick att stänga. Spännband gjorde dock susen. Sen köpte vi en begagnad dörr billigt, som var svart. Urtjusigt :-).

Detta år då? Detta år var jag inte med, så bilen klarade sig oskadd :-). Å andra sidan så hittade sambon en köpare. I dag var den personen här, och vi är nu en bil fattigare. Som tur är har vi en snäll kompis med två bilar.


Hur vi ska göra nu? Vi ska självfallet skaffa en ny bil (vi måste kunna ta oss ut till stugan). Och lika självklart är det att det blir en likadan - en Mazda (Miata) Mx-5. Fast en nyare och modernare variant med något större motor. En bil som bara är 10 år gammal.
Vår nysålda bil, vilken sambon har lackat om, polerat och vaxat.

2 kommentarer:

Modekatt sa...

Vad fin den var den gamla bilen! Hoppas ni blir nöjda med den nya bilen & att inget pajar på ett tag :)

Jo då jag är allt ganska så framtung just nu.)
Kram

Karin sa...

Ja, visst var den fin? Just nu har vi en kompis gamla bil - med baksäte. Och ordentligt med bagageutrymme och tom dragkrok :-).

Hoppas du mår bra! Har inte varit ut i bloggvärlden på 1,5 vecka, så jag har noll koll. Ska gå in och spana hos dig :).

Kram Karin