fredag 30 april 2010

Vad är detta? Gissa & vinn

Vi har sån tur att vår hyresvärd har byggt en utegrill åt oss. Det var faktiskt sambon som frågade dem. De har nämligen fixat utegrillar till några av deras andra hyreshus. Och snälla som de var så gjorde de en till oss sent i höstas.


Vi har använt den 2 gånger hittills, men fler gånger ska det bli. Första grilltillfället skedde lite väl sent på kvällen - fick använda ficklampa för att se nåt.

I dag upptäckte jag bygget bredvid (ovanpå ligger en säck jord, om nån undrar). Jag undrar nu vad det är för nåt. Sambon tror på ett avlastningsbord. Men jag tycker det ser ut som att det ska va nåt i, typ hyllor. Att det är tänkt för nåt mer specifikt.


Vad tror ni?
Är det ett avlastningsbord, en koja för katter, en plats att förvara grillkolen på, början till ett kylrum för bärsen, eller nåt helt annat?



Den som gissar rätt vinner en grillkväll här hos oss (kanske inte var nåt lockande pris för alla...). Vi kommer med svaret när vi själva vet det.




2 kommentarer:

Dhurata sa...

Nämen vad bra,vad snällt att de byggde en grill åt er!
Oj det där var svårt att gissa!!:))

Kanske koja till katterna??Vem vet!:)

Morris kanske känner på sig att du skriver kommentarer till Melissa & Alissa , & då vill han vara med & skriva :)

Alissa kan man ha i balkongen trots att det inte finns nät, för att hon är så snäll däremot Melissa , nej det går inte, hon vill bara hoppa ut & jaga fåglar.Så henne försöker vi ta ut varje dag med sele förstås & ibland även i balkongen & även då får hon ha sele.
Japp de sitter där i sitt klöshus & vaktar sina ägor :)
& så har vi en beundrare som kommer & hälsar på hos oss , en kattpojke tror jag!

Lång kommentar blev det :) Kramar från oss

Karin sa...

Tack! Du är nu med i tävlingen, för visst kommer du upp till Västerås för att grilla med oss om du vinner...?

Hur reagerar dina missar på att det kommer in en annan katt på gården? Är det spännande eller irriterande? Vi har en som ibland är inne på Snöstorms innegård, och då spanar hon järnet i fönstret.
Sambon tycker att katten bör jagas iväg (han bor inte här), för att Snöstorm blir irriterad över att han är i hennes revir. Jag tror å andra sidan att hon tycker det är ganska skoj att ha nåt att spana på. Vad tror du?

Kram Karin